Michiels Marketing - Logo
Veilig Online

Veilig Online: Bescherming in het Digitale Tijdperk

In het dynamische landschap van het internet is veiligheid een onmisbaar aspect van elke online ervaring. Wij begrijpen dat jouw online veiligheid topprioriteit is, en daarom streven wij ernaar om jou een beschermde digitale omgeving te bieden.

monitoring en malware bescherming voor Bedrijven  Particulieren ZZP'ers

Onze toewijding aan jouw online veiligheid gaat verder dan alleen technische maatregelen. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens met respect worden behandeld en voldoen aan alle relevante privacy voorschriften. Onze website is ontworpen met jouw gemoedsrust in gedachten, zodat je met vertrouwen kunt genieten van alles wat wij te bieden hebben.

0 +
Tevreden, vaste klanten
0 %
Uptime* van onze Server
0 K+
Cyberaanvallen succesvol tegengehouden

*Uptime van een server verwijst naar de totale tijd dat de server operationeel en beschikbaar is geweest zonder onderbrekingen. Het wordt vaak gemeten als een percentage van de totale tijd en is een cruciale indicator van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de serverinfrastructuur.

Veilig Online

Veiligheid staat voorop: Jouw Website in Betrouwbare Handen

SSL-Certificaten voor Veilige Gegevensoverdracht

Alle websites die we ontwerpen en ontwikkelen, worden standaard voorzien van SSL-certificaten. Dit betekent dat de gegevens die tussen de bezoeker en de website worden overgedragen, versleuteld zijn. Het waarborgen van een veilige gegevensoverdracht is essentieel, vooral als er persoonlijke informatie of transacties op jouw website plaatsvinden.

Regelmatige Beveiligingsupdates

De digitale wereld evolueert voortdurend, en wij evolueren mee. Onze websites worden regelmatig bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches en updates. Door onze systemen up-to-date te houden, minimaliseren we de kwetsbaarheden en zorgen we ervoor dat jouw website bestand is tegen potentiële bedreigingen.

Sterke Wachtwoordbeveiliging

Wij moedigen het gebruik van sterke wachtwoorden aan en implementeren beleid om ervoor te zorgen dat alle toegangspunten tot jouw website goed beveiligd zijn. Dit omvat niet alleen het beheerdersgedeelte maar ook eventuele gebruikersaccounts als onderdeel van communityfuncties of e-commerce.

DDoS-Bescherming

Om ervoor te zorgen dat jouw website beschikbaar blijft, zelfs tijdens piekmomenten, implementeren we DDoS-bescherming. Dit beschermt jouw site tegen distributie van dienstenaanvallen (DDoS), waardoor jouw bezoekers altijd een soepele ervaring hebben zonder onderbrekingen.

Continue Monitoring en Response

Ons toegewijde team voert voortdurende monitoring uit om verdachte activiteiten te identificeren en onmiddellijk te reageren op mogelijke bedreigingen. Deze proactieve benadering zorgt ervoor dat eventuele beveiligingskwesties snel worden aangepakt, voordat ze de kans krijgen schade aan te richten.

Cybersecurity Consultancy

Ons team van ervaren cybersecurity-consultants staat paraat om uw bedrijf te beoordelen, risico's te identificeren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde firewall-systemen, het uitvoeren van penetratietests of het trainen van uw personeel in cybersecurity-bewustzijn, wij zijn toegewijd aan het versterken van uw digitale weerbaarheid.

Een goed gesprek is natuurlijk altijd mogelijk, volledig vrijblijvend.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan is een goed gesprek natuurlijk altijd vrijblijvend. Zo kunnen we samen het beste kijken hoe we u het beste kunnen helpen met vooruitgang boeken.