Michiels Marketing - Logo
Studiocrafted - Prijzen

Prijzen

 Aangezien wij ieder project apart bekijken en ook apart behandelen is dit een indicatie. Zo weet u als potentiele klant al ongeveer wat u kunt verwachten.

Websites

Kleine website

1 tot 4 pagina's

60
p/u
Meest gekozen door klanten
Standaard website

3 tot 6 pagina's

35
P/u
Grote website

6+ pagina's

45
P/u

* Prijzen worden benoemd exclusief BTW 

Andere diensten

Fotografie

Op locatie.

35
p/u
Drukwerk Design

Kosten ex. drukwerk

45
p/u
Videografie

& Nabewerking

50
p/u

Een goed adviesgesprek is natuurlijk altijd mogelijk, volledig vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord

Wij van Studiocrafted hebben een passie voor het ontwerpen van verschillende media. Websites zijn daar natuurlijk een groot deel van. Eerst plannen we samen een afspraak en gaan we kijken naar de behoeftes van jouw bedrijf. We overleggen samen de aanpak van de ontwerpfase, hierna ontvangt u of een wireframe, of een fullcolour design, afhankelijk van uw wensen. Na Akkoord van het ontwerp beginnen we met het bouwen van uw website. De tijdsduur van dit proces is afhankelijk van de grootte van de website: aantal pagina, etc. 

Alle websites die wij maken worden op een VPS geplaats bij het bedrijf TransIP. Deze Server heeft voldoende capaciteit om aan alle behoeftes van onze klanten te voldoen. Wij zorgen dan dus ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over cybersecurity, omdat uw bedrijf veilig online staat.

Een domeinnaam is de URL van de website, deze kan u selecteren op beschikbaarheid. Heeft u nog geen domeinnaam? Geen probleem, wij geven u graag een mooie selectie van verschillende domeinnamen waaruit u kan kiezen. Wel al een domeinnaam? Dan helpen wij met het verhuizen van uw domeinnaam!

De kosten voor het bouwen van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, het gewenste ontwerp, de functionaliteiten, de gebruikte technologie, en de mate van maatwerk. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

 1. Eenvoudige Website: Een basiswebsite met enkele pagina's en standaardfunctionaliteiten, zoals contactformulieren en informatieve pagina's, kan doorgaans variëren van enkele honderden tot duizend euro.

 2. Gemiddelde Website: Een website met meer pagina's, aangepast ontwerp, en extra functies zoals een blog, galerij of integratie van sociale media kan variëren van duizend tot enkele duizenden euro.

 3. Complexere Website: Voor websites met geavanceerde functies zoals e-commerce, gebruikersaccounts, databases, aangepaste software-integraties, en complex ontwerp, kunnen de kosten aanzienlijk stijgen. Dit kan variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro's, afhankelijk van de omvang en complexiteit.

 4. Onderhoud en Updates: Houd er rekening mee dat de initiële kosten niet de enige kosten zijn. Regelmatig onderhoud, updates, hosting en domeinkosten moeten ook worden overwogen bij het budgetteren voor een website.

 5. Content Management System (CMS): Het gebruik van een CMS, zoals WordPress, kan de initiële ontwikkelingskosten verlagen, maar de kosten variëren nog steeds op basis van de benodigde aanpassingen en aanvullende functies.

Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het aan te raden om een duidelijk beeld te hebben van jouw vereisten zodat we samen een goede prijs en tijdsplanning kunnen bepalen.
De tijd die nodig is om een ​​website te maken, varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren. Enkele belangrijke overwegingen zijn:

 1. Complexiteit van de Website: Een eenvoudige website met enkele pagina's en basisfunctionaliteiten kan sneller worden gebouwd dan een complexe website met geavanceerde functies, zoals e-commerce, gebruikersaccounts, databases, enzovoort.

 2. Ontwerp en Grafische Elementen: Het ontwerpproces en de creatie van grafische elementen kunnen extra tijd vergen. Het hangt af van de mate van aanpassing en visuele complexiteit die je wilt bereiken.

 3. Functionaliteiten en Interactiviteit: Als je specifieke functionaliteiten of interactiviteit op de website wilt, zoals formulieren, animaties, dynamische inhoud, kan dit de ontwikkelingstijd verlengen.

 4. Inhoudscreatie: Het schrijven van inhoud voor de website kan ook tijd in beslag nemen, en het is belangrijk om kwaliteitsvolle en relevante inhoud te hebben voor je doelgroep.

 5. Goedkeuringsproces: Het proces van feedback en goedkeuring met betrekking tot ontwerpconcepten en functionaliteiten kan ook invloed hebben op de totale doorlooptijd.

 6. Beschikbaarheid van Informatie: Hoe snel je de benodigde informatie, zoals bedrijfsgegevens, afbeeldingen en andere inhoud, kunt verstrekken, kan de tijd om de website te bouwen beïnvloeden.

Over het algemeen kan een eenvoudige website met basisfunctionaliteiten binnen enkele weken worden gemaakt, terwijl een meer complexe website enkele maanden kan vergen.

Ja, wij bieden zeker website-ontwikkeling voor particulieren aan. Bij Studiocrafted streven we ernaar om aantrekkelijke en functionele websites te creëren die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke blog, portfolio-website, of een andere online aanwezigheid, ons team van ervaren webontwikkelaars en ontwerpers staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. We begrijpen dat elke particuliere website uniek is, en we werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Neem gerust contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken, en we zullen ons best doen om een website te leveren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en doelen.